Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Svédasztalos tálcák fekete polikarbonátból

 

Svédasztal a XV. században.

A Svédasztal rövid története.

A XV. században a gazdag svédkereskedők és nemesek körében vált szokássá, hogy a vacsora vendégeiknek egy asztalra szeszes italokat és sós hideg falatokat, pácolt heringet, lazacot, hideg kolbászt és sült húsokat kenyeret és vajat kínáltak előétel gyanánt. Néhány korty és falat közben beszélgethettek a meghívott vendégek egymással és vendéglátóikkal az asztalhoz ülés előtt. Az idő multával ez a vacsorát megelőző állófogadás egyre hosszabbá vált. A vendégek itt szabadon beszélgethettek egymással szemben a szigorú ültetési rendű asztallal ahol mindenki csak a szomszédjával tudott párbeszédet folytatni. Nagyon közkedvelt lett ez a kötetlen módja a vendéglátásnak, oly annyira, hogy napjainkban is hódít. Svédasztalunkat tehetjük érdekesebbé ezekkel a tartós fekete polikarbonátból készült tálcákkal.

Válasszon finger food poharakat és tálkákat svédasztalára melyek ITT érhetők el.

Rendezés: