Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Gyertyatartók - óriás kandeláberek mécsestartók

A gyertyatartók nem csak a hangulatos fényteremtés kellékei ha nem dekoratív asztaldíszek is. Színes cseppmentes gyertyákkal 4-5 óráig kellemes fényt biztosítanak környezetüknek.

A gyertyatartók készülhetnek ónötvözetből ezüst bevonattal és sárgarézből, Mindkettő remek asztaldísz. Kínálatunkban elérhető az asztali mécses tartó, minden ünnepi asztal dísze az ezüstözött a három és ötágú gyertyatartó és az óriás ötágú kandeláber is.

Ezek a kandeláberek valóban magasak több méretben 60 cm-től 150 cm-ig elérhetők. A gyertyák eloltása nem célszerű azok elfújásával mert a megolvadt gyertya tele fröcsköli környezetét, használjon biztonságos és elegáns gyertyakoppantót. Így csak a jól ismert gyertyafüst lengi be a helyiséget.

Válasszon színes éttermi porcelán kínálatunkból tányérokat melyet ITT talál.

Rendezés:

Az emberiség már több mint kétezer éve használja a gyertyákat, évszázadokon át elengedhetetlen háztartási kelléknek számított. Már az ókorban felismerték a faggyú és a zsír kiváló égési tulajdonságait, s azokat több helyen is hasznosították. Az első ismert viasz a méhviasz volt, mely akkoriban még igen ritka és értékes anyagnak számított. Ma már cseppmentes gyertyákat használunk melyek 4-5 órán keresztül is képesek égni.