Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Berkel prémium szeletelőgépek és tartozékai

 
Rendezés:

Berkel kötény - Fekete

11.390 Ft
Cikkszám: 410514
Rendelhető

Berkel kötény - Piros

11.390 Ft
Cikkszám: 410520
Rendelhető

Berkel olasz sonkatartó

84.590 Ft
Cikkszám: 410517
Rendelhető

Berkel sonka csipesz

8.890 Ft
Cikkszám: 410503
Rendelhető
Több mint 100 év után a Berkel még mindig tökéletességet, megbízhatóságot, innovációt és tartósságot jelenti. A Berkel nem csak egy márka, hanem egy életstílus, egy szenvedély! Ez az elegancia és a minőség iránti elkötelezettség. A tökéletességre való törekvés a részletekre való legnagyobb odafigyelést jelenti, amely csak egy teljesen kézműves gyártási technológiával érhető el. A nagyon precíz mechanikai tulajdonságoknak köszönhetően minden szelet tökéletes a szeletelők megjenése pedig lenyűgöző.

A történelem táplálta és átalakította Berkel imázsát. A Berkel mindig is hű maradt eredeti filozófiájához, amely a sikerének az egyik záloga. Modern vonalak és élénk színek jellemzik az innovatív Berkel dizájnt.

A legenda 1898-ban jött létre, köszönhetően Wilhelmus Adrianus Van Berkelnek, aki minden szenvedélyét és tapasztalatát felhasználta arra, hogy mechanikusan reprodukálja a késsel vágó kéz mozgását. Találmánya hamarosan az egész világon elterjedt. Az 50-es években a Berkel nemcsak innovatív termék volt, hanem valódi státuszszimbólum is.