Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Uzsonnás doboz * Cortina tároló dobozok * egyszemélyes ételhordók

 

Ebben a fejezetben találhatók az egyszemélyes ételhordók rozsdamentes acélból és műanyagból, ezen túlmenően az uzsonnák szállítására alkalmas műanyagdobozok és ládák.

A BBS ételhordók rozsdamentes acélból készülnek három és négy részes kivitelben, 0,6 L-es edényekkel.

A BKL ételhordókból sokat találunk a piacon, élelmiszerbarát polipropilénből készülnek 3 x 1 L-es kivitelben.

Népszerűek a polipropilénből készült BELLA dobozok, melyek több méretben és színes fedőkkel készülnek, ideálisak tárolásra és pl. uzsonna szállítására.

A CORTINA dobozok több féle űrmérettel készülnek, ergonomikus fogókkal és jól záródó fedőkkel, oldalukon mérték jellel, 1,9 L-től 20,8 L-ig elérhetők.

Hűtőtáskából és a hozzávaló jégakkuból két méret is elérhető 30 L-es és nagy 45 L-es kivitelben.

Erősített kivitelben készülnek a 2515-ös széria uzsonnás dobozai három méretben pontosan záródó fedővel, a fedő opcionális.

A 2552-es széria uzsonnás dobozainak fogója a HACCP hat színével jelölhető, egymásra rakhatók, fedővel együtt készülnek három méretben a 60 L-es már kerekeket is kapott.

Rendezés:

Hűtőtáska 45 L

45.598 Ft
Cikkszám: 3432/045
Rendelhető
A thermo ládákkal (más néven ételszállító ládákkal, vagy hagyományosan badellákkal ) történő ételszállítás a legkorszerűbb módja, hogy a főzőkonyháról a tálaló konyhára vagy a rendezvény helyszínére szállítsuk a kész ételeket. A thermo ládák vagy ételszállító ládák alkalmasak a hidegen vagy melegen történő ételszállítás megvalósítására. Hőszigetelésük nagyon jó, a hőveszteség óránként mindössze kb. 2°C fok. A sárga színű ételszállító ládák mellett (melyek a legelterjedtebbek) kaphatóak ugyanolyan paraméterekkel szürkés kék illetve katonai keki-zöld színben is. Az idők folyamán történő elhasználódás miatt elkopó alkatrészek mint pl. a fülek, talpak, sarok védők, stb. pótolhatóak, ezek az alkatrészek külön-külön is kaphatóak. A termo ládákat úgy tervezték és gyártják, hogy GN méret kompatibilisek legyenek. Tároló kapacitásukról bővebb információ áll rendelkezésre a termo ládák méret szerinti specifikációjánál, a megfelelő terméket kiválasztva a piktogramok alatt.