Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Badellák, étel szállítás rozsdamentes badelákkal - A LEGJOBB ÁR

  

Rendezés:

Az alábbi badellák rozsdamentes acélból készülnek duplafallal, ez alól csak két kivétel van egy 10 L-es és egy 15 literes szimplafalu változat.

Az ATA italszállító badella hőszigetelt, kemény poliamidból, hermetikus fedővel készül, 9 literes űrmérettel.  Csappal ellátva italszállításra két rozsdamentes badella verzió érhető el 10 literes és 20 literes kivitelben.

Az ATA-GO badellák méretválasztéka széles 10 litertől 50 literig tart. Fedelük hat ponton záródik, talpuk erős gumicsíkkal lezárt így stabilan egymásra helyezhetők és nem zörögnek. A fedőkbe nyomáskiegyenlítő szelepet építettek. 

Az ATA-RED badellák kiváló minőségű, karcolásoknak és horpadásoknak ellenálló polietilénből készülő borítással készülnek, amely véd a sérülésektől a használat és szállítás közben. Hővesztessége 4 órán keresztül 5C fok mindössze. A fedélbe nyomáskiegyenlítő szelepet építettek. 15 literes, 30 literes és 48 literes kivitelben készülnek.

A 3081-es széria badelláit azoknak ajánljuk akik ragaszkodnak az egy füles megoldáshoz, mert szállítás közben így két darab is felemelhető, 10, 20 és 30 literes változatban készülnek

A badellákhoz válasszon szállítókocsit kínálatunkból melyet ITT talál.