Hunnia Kristály Kft. Webáruháza

A VENDÉGLÁTÓ ELLÁTÓ, ALAPÍTVA 1994-ben

Adagoló leírása:

A kézfertőtlenítő adagolót mára már nem csak az egészségügyi szektorban használják előszeretettel, hanem egyéb területeken is. 

Az R-ON kifejlesztette automata, falra szerelhető kézfertőtlenítő adagolóját, amely a leghigiénikusabb és a legpraktikusabb megoldás a kezek fertőtlenítésére.

Érzékelővel van ellátva, tehát ha az adagoló nyílás alá helyezi kezét, a gép a megfelelő mennyiségű gélt/szappant/alkoholos folyadékot adagolja rá, egyetlen érintés nélkül. Átlátszó ablakkal van felszerelve, tehát ellenőrizni tudjuk a betöltött fertőtlenítőszer aktuális mennyiségét, amelyet később könnyedén után tölthetünk. 

A falra és állványra helyezhető adagoló tetszetős, dekoratív külseje miatt recepció vagy bejárati frontokra is ajánljuk, de irodákban és áruházakban is megállja helyét.

A mobil állvánnyal bárhova kihelyezhető, kiváló vendégfogadó, elegáns megjelenése ösztönzően hat a kezek gyakori fertőtlenítésére.

A termék jellemzői:

A termék mérete: 140*132*275 mm

A termék színe: Fehér

A termék energiaellátása: ceruzaelem vagy hálózati töltő (a csomag nem tartalmazza)

A termék feltöltésének típusa: alkoholos folyadék, kézfertőtlenítő gél vagy szappan

Szabályozható adagolás: 0,3 ml-0,6 ml


Állvány leírása:

A kézfertőtlenítő adagolót mára már nem csak az egészségügyi szektorban használják előszeretettel, hanem egyéb területeken is.

Az R-ON kifejlesztette automata, falra szerelhető kézfertőtlenítő adagolójához tartozó állványát, melynek alkalmazásával a munkahelyeken elejét vehetőek a megbetegedések.

A padlóra helyezhető felborulásbiztos, stabil állvány tetszetős, dekoratív külseje miatt recepció vagy bejárati frontokra is ajánljuk, de irodákban és áruházakban is megállja helyét.

A mobil állvány bárhova kihelyezhető, kiváló vendégfogadó, elegáns megjelenése ösztönzően hat a kezek gyakori fertőtlenítésére.

A termék jellemzői:

A termék mérete: 150*415*(1250-1580mm)
A termék színe: fekete
A termék anyaga: összeszerelhető fém
Lecseppenés gátló tálcával és lekerekített talppal rendelkezik
    

új vélemény

Note: HTML kód nem iileszthető be!
    Rossz           Kiváló

AdA-Mo érintés nélküli kézfertőtlenítő adagoló + teleszkópos állvány

  • Cikkszám: 560654
  • 24 990 Ft (27 % áfával)


A termék kosárba helyezése nem jelent vásárlási kötelezettséget, pusztán a kalkulációt segíti.

Kapcsolódó termékek

TAG-ek: fertőtlenítő adagoló állvánnyal, állványos adagoló