Hunnia Kristály Kft. Webáruháza

A VENDÉGLÁTÓ ELLÁTÓ, ALAPÍTVA 1994-ben

Duna Hotel Porcelán couvert  tányér, átm. 16 cm.

Magyarul zsemle tányér. A teríték bal oldalára felhelyezett kisebb méretű tányér, amelyre a vendég a péksüteményt vagy kenyeret helyezheti.

A tányér pereme erősített, csorbulás ellen védett, mázazása erősebb, mint a háztartási porceláné. ezért erre a tányérra 1 év csorbulási garanciát vállalunk, a vásárlástól ( a számla kiállításának dátumától ) eltel egy éven belül ha a termék pereme lecsorbul és visszajuttatja hozzánk ingyen kicseréljük azt. Ez a garancia nem vonatkozik a törésre, ha egy tányér több mint 10%-a hiányzik vagy két darabban hozzák vissza az törés.


A mázban lévő alumínium oxid tartalom magasabb, ezért a termék felső üveg bevonata, az utolsó réteg ( fémekkel érintkező része ) vastagabb, mint a szokásos. Nyugodtan lehet "fűrészelni " rajta bármilyen késsel. A használat során esetenként megjelenő szürke színű csíkok  nem a porcelán kopását jelzik, hanem a gyenge minőségű evőeszközt. Az evőeszköz anyaga puhább, mint a porcelán bevonatát képző üvegréteg , ezért az " rákenődik " a tányérokra. Ha ilyet tapasztal ajánlatos evőeszközt cserélni.

új vélemény

Note: HTML kód nem iileszthető be!
    Rossz           Kiváló

Duna Hotel Porcelán, couvert tányér 16 cm

  • Cikkszám: 929410
  • 580 Ft (27 % áfával)


A termék kosárba helyezése nem jelent vásárlási kötelezettséget, pusztán a kalkulációt segíti.

Minimális rendelési mennyiség 12

Kapcsolódó termékek

Fajita, süteményes állvány 30,5 x 22,5 cm

Fajita, süteményes állvány 30,5 x 22,5 cm

Krómozott acélból készült fajita állvány, 3 emeletes,  gumi lábakkal, három tányérnak, melyek 1..

6 661 Ft Nettó ár: 5 245 Ft

Cégünk nagykereskedés, ezért gyűjtő csomagolást nem bontunk meg.  Az általunk forgalomba hozott termékek HORECA QUALITY minőségűek. Kiszolgálás csak adószámmal rendelkező intézményeknek, vállalkozásoknak lehetséges.