Hunnia Kristály Kft. Webáruháza

A VENDÉGLÁTÓ ELLÁTÓ, ALAPÍTVA 1994-ben

Delta Hotel Porcelán pasta (tésztás) tányér, átm. 30 cm.

A tányér pereme erősített, csorbulás ellen védett, mázazása erősebb, mint a háztartási porceláné. ezért erre a tányérra 1 év csorbulási garanciát vállalunk, a vásárlástól ( a számla kiállításának dátumától ) eltel egy éven belül ha a termék pereme lecsorbul és visszajuttatja hozzánk ingyen kicseréljük azt. Ez a garancia nem vonatkozik a törésre, ha egy tányér több mint 10%-a hiányzik vagy két darabban hozzák vissza az törés.

A mázban lévő aluminium-oxid tartalom magasabb, ezért a termék felső üveg bevonata, az utolsó réteg (fémekkel érintkező része) vastagabb mint a szokásos. Nyugodtan lehet "fűrészelni" rajta, bármilyen késsel. A használat során esetenként megjelenő szürke színű csíkok nem a porcelán kopását jelzik, hanem a gyenge minőségű evőeszközt. Az evőeszköz anyaga puhább, mint a porcelán bevonatát képző üvegréteg, ezért az "rákenődik" a tányérokra. Ha ilyet tapasztal ajánlatos evőeszközt cserélni.


új vélemény

Note: HTML kód nem iileszthető be!
    Rossz           Kiváló

Delta Hotel Porcelán, pasta (tésztás) tányér 30 cm

  • Cikkszám: 927510.
  • 2 403 Ft (27 % áfával)


A termék kosárba helyezése nem jelent vásárlási kötelezettséget, pusztán a kalkulációt segíti.

Minimális rendelési mennyiség 12

Kapcsolódó termékek

BUFFET NOIR spagetti kanál 32 cm

BUFFET NOIR spagetti kanál 32 cm

Rozsdamentes acélból készült spagetti kanál, fekete ABS műanyagból készült akasztós nyéllel mely 1..

3 043 Ft Nettó ár: 2 396 Ft

Cégünk nagykereskedés, ezért gyűjtő csomagolást nem bontunk meg.  Az általunk forgalomba hozott termékek HORECA QUALITY minőségűek. Kiszolgálás csak adószámmal rendelkező intézményeknek, vállalkozásoknak lehetséges.