Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Állítható sütemény szeletelő - GN méretű porciózó

Az állítható sütemény szeletelőkkel pontosan egyenlő szélességű szeletekre vághatjuk táblás süteményeinket.

Az állítási lehetőségek a következők, az éles tárcsák - melyek átmérője 5,2 cm - közötti távolság szabadon beállítható 1-től 12 cm-ig.

Egy ötrészes szeletelővel 60 cm szélességű terület osztható be öt darab maximum 12 cm széles csíkra. Ugyan ez a hatrészes szeletelővel 72 cm szélességre nő és hat darab maximum 12 cm-es csíkot kapunk. A hétrészes szeletelő alkalmas 84 cm szélességben hét darab maximum 12 cm széles csík elkészítésére. Természetesen az állítható szeletelők a sütemények szeletek méretének jelölésére is alkalmasak ha késsel szeretnénk szeletelni mert 2,5 cm sütemény vastagság fölött már nem képesek szépen átvágni a teljes felületet. 

A GN méretű porciózók olyan nagy konyhákon használhatók gazdaságosan ahol GN méretű edényekben készítenek nagy mennyiségben olyan ételeket amik spicc kanállal vagy lapátkanállal nem jól adagolhatók, ezek többire a rakottételek. A porciózók magassága 6,5 cm, ideális esetben a 6,5 cm mély GN edényben használható, de ha a 10 cm-es mélyben készült az étel ott is megállja a helyét. Egy GN 1/1-es edény tartalmát egyetlen mozdulattal 15 adagra vagy 20 egyenlő részre porciózhatjuk. 

Rendezés:
Ahhoz, hogy a kinyújtott tésztából pontosan egyforma széles csíkokat vághassunk szükségesek az alábbi sütemény osztók, az Ön által beállított szélességben vágják el a tésztát az éles forgó korongok. Egy mozdulattal, egyforma adagokat készíthetünk a fejezetben található GN méretű porciózókkal. 15, 18, 20 és 24 egyforma adag készíthető el egyetlen mozdulattal.