Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fagyi forma * rozsdamentes acélból *

A fagyi már 5 000 éve velünk van, akkor Kínában hóból, tejből és gyümölcsök készült. Páratlan azaz  édesség ami ilyen hosszú ideig őrzi népszerűségét. Ma a fagylaltok már másféle képen készülnek. A hagyományos vonalba tartoznak a főzött fagylaltok, amelyet a cukrászok az igazinak tekintenek. A másik hűvös édesség a sorbet.

De mi a különbség a fagyi és sorbet között? 

A fagylalt tejből, tejszínből, cukorból, tojássárgájából készül, ezektől az összetevőktől lesz az íze kellően zsíros és selymes. 

A sorbet vízzel készül emiatt a kalóriatartalma is csekély, zsírtartalma pedig nincs, ezért tejallergiások is fogyaszthatják. A sorbet gyümölcs tartalma minimum 25 % citrus félék esetében ez 15%-ra csökken.

Az így elkészített finomságokhoz kínálunk formákat ebben a fejezetben. A kerek fedeles formákkal félgömböket készíthetünk, 8 -tól 20 cm-ig terjed a méret választék, ez literben kifejezve kb. 0,1 L-től 2 L-ig terjed. A másik lehetőséggel téglalapokat készíthetünk 1-től 2 literig.

  

Rendezés:

Fagyi forma, 12 cm 0,5 L

11.305 Ft
Cikkszám: 876/120
Rendelhető

Fagyi forma, 14 cm 0,75 L

12.824 Ft
Cikkszám: 876/140
Rendelhető

Fagyi forma, 16 cm 1 L

15.437 Ft
Cikkszám: 876/160
Rendelhető

Fagyi forma, 18 cm 1,5 L

20.187 Ft
Cikkszám: 876/180
Rendelhető

Fagyi forma, 20 cm 2 L

20.662 Ft
Cikkszám: 876/200
Rendelhető

Fagyi téglaforma 1 L

14.487 Ft
Cikkszám: 874/100
Rendelhető

Fagyi téglaforma 1,5 L

17.574 Ft
Cikkszám: 874/150
Rendelhető

Fagyi téglaforma 2 L

18.999 Ft
Cikkszám: 874/200
Rendelhető