Hunnia Kristály Kft. Webáruháza

A VENDÉGLÁTÓ ELLÁTÓ, ALAPÍTVA 1994-ben

0 termék - 0 Ft

Cégünk nagykereskedés, ezért gyűjtő csomagolást nem bontunk meg.  Az általunk forgalomba hozott termékek HORECA QUALITY minőségűek. Kiszolgálás csak adószámmal rendelkező intézményeknek, vállalkozásoknak lehetséges.
18/10-es saválló nemes acélból készült nagy konyhai nyeles alacsony lábas 8 mm-es szendvics talppal, peremmel, tükörfényű, 2 L, belső átm. 18 cm, talp átm. 16 cm, magassága 8,5 cm.

   

A nagy-konyhai nyeles alacsony lábasok szendvicstalppal készülnek. miért szükséges ez ?    Azért van erre szükség, mert a rozsdamentes acél nem jó hővezető és emiatt alumíniummal kombinálják, melynek kiváló a hővezető képessége. A szendvicstalp felépítése a következő, egy réteg rozsdamentes acél lemez melyet egy réteg alumínium lemez követ és ezt többszörözik. Ennek az lesz az eredménye, hogy egy kiváló hővezető, rétegezett egységet kapunk. Minél több réteget helyezünk egymásra, annál egyenletesebb lesz a hőeloszlás és a hőátadás. Mint minden nagy konyhai edény úgy ennek a forralónak is a szendvicstalpa IMPACT technológiával készül. A nagy-konyhai edény talpa szobahőmérsékleten homorú főzés közben kiegyenesedik és a legnagyobb felületi érintkezést biztosítja a tűzhellyel. Miután az edény talpa és oldala hő hatására együtt mozog a talpleválás esélye nagyon csekély. Ez a nagykonyhai edény a következő felhasználásokra alkalmas, gáztűzhelyen, indukciós tűzhelyen, elektromos tűzhelyen, kerámia lapos tűzhelyen.

új vélemény

Note: HTML kód nem iileszthető be!
    Rossz           Kiváló

Alacsony nyeles lábas 18 cm, 2 L, 2000-es széria

  • Cikkszám: 209280
  • 12 175 Ft (27 % áfával)


Kapcsolódó termékek

Fedő 18 cm, 2000-es széria

Fedő 18 cm, 2000-es széria

18/10-es nemes saválló acélból készült fedő, tükörfényű, átm. 18 cm. A fedők is mint a rozsd..

3 653 Ft Nettó ár: 2 876 Ft