Hunnia Kristály Kft. Webáruháza

A VENDÉGLÁTÓ ELLÁTÓ, ALAPÍTVA 1994-ben

18/10-es saválló, rozsdamentes, nemes acélból készült nagy-konyhai lábas 7 mm-es szendvics talppal, peremmel, selyemfényű, 70 L, EXTRA MÉRET, belső átm. 60 cm, talp átm. 53 cm, magassága 26 cm.Erre az edényre 10 év csere garanciát vállalunk a számla kiállításának dátumától !

   

A nagy konyhai alacsony lábas szendvicstalppal készül. Erre azért van szükség, mert a rozsdamentes acél nem jó hővezető és emiatt alumíniummal kombinálják, melynek kiváló a hővezető képessége. A szendvicstalp felépítése a következő: egy réteg rozsdamentes acél lemez melyet egy réteg alumínium lemez követ és ezt többszörözik. Ennek az lesz az eredménye, hogy egy kiváló hővezető, rétegezett egységet kapunk. Minél több réteget helyezünk egymásra, annál egyenletesebb lesz a hőeloszlás és a hőátadás.Mint minden nagy-konyhai edénynek ennek az alacsony lábasnak is a szendvicstalpa IMPACT technológiával készül. A nagykonyhai alacsony lábas talpa szobahőmérsékleten homorú, főzés közben kiegyenesedik és a legnagyobb felületi érintkezést biztosítja a tűzhellyel. Miután az edény talpa és oldala hő hatására együtt mozog, a talpleválás esélye nagyon csekély.A nagy konyhai  edények a következő felhasználásokra alkalmasak : gáztűzhelyen, indukciós tűzhelyen, elektromos tűzhelyen, kerámia lapos tűzhelyen.10 év csere garanciát vállalunk erre az alacsony lábasra !

új vélemény

Note: HTML kód nem iileszthető be!
    Rossz           Kiváló

Alacsony lábas 60 cm, 2100-as széria, 70 L, extra méret !

  • Cikkszám: 237260
  • 136 366 Ft (27 % áfával)


A termék kosárba helyezése nem jelent vásárlási kötelezettséget, pusztán a kalkulációt segíti.

Kapcsolódó termékek

Fedő 60 cm, 2100-as széria, extra méret !

Fedő 60 cm, 2100-as széria, extra méret !

18/10-es rozsdamentes acélból készült nagy-konyhai fedő, selyemfényű, átm. 60 cm, EXTRA MÉRET. &nbs..

28 605 Ft Nettó ár: 22 524 Ft

Cégünk nagykereskedés, ezért gyűjtő csomagolást nem bontunk meg.  Az általunk forgalomba hozott termékek HORECA QUALITY minőségűek. Kiszolgálás csak adószámmal rendelkező intézményeknek, vállalkozásoknak lehetséges.