Hunnia Kristály Kft. Webáruháza

A VENDÉGLÁTÓ ELLÁTÓ, ALAPÍTVA 1994-ben

18/10-es rozsdamentes acélból készült nagy-konyhai alacsony lábas szendvics talppal, tükörfényű peremmel, selyemfényű palásttal, 3,5 L, belső átm. 20 cm, talp átm. 19 cm, magassága 11 cm.10 év csere garanciával, a számla kiállításának dátumától!

   

A nagy-konyhai alacsony lábas szendvicstalppal készül. Erre azért van szükség, mert a rozsdamentes acél nem jó hővezető és emiatt alumíniummal kombinálják, melynek kiváló a hővezető képessége. A szendvicstalp felépítése a következő: egy réteg rozsdamentes acél lemez melyet egy réteg alumínium lemez követ és ezt többszörözik. Ennek az lesz az eredménye, hogy egy kiváló hővezető, rétegezett egységet kapunk. Minél több réteget helyezünk egymásra, annál egyenletesebb lesz a hőeloszlás és a hőátadás.Az nagy-konyhai edény szendvicstalpa IMPACT technológiával készül. Az edény talpa szobahőmérsékleten homorú, főzés közben kiegyenesedik és a legnagyobb felületi érintkezést biztosítja a tűzhellyel. Miután az edény talpa és oldala hő hatására együtt mozog a talpleválás esélye nagyon csekély.A nagy-konyhai edény a következő felhasználásokra alkalmas: gáztűzhelyen, indukciós tűzhelyen, elektromos tűzhelyen, kerámia lapos tűzhelyen.10 a csere garancia amit erre a kiváló nagy-konyhai edényre vállalunk.

új vélemény

Note: HTML kód nem iileszthető be!
    Rossz           Kiváló

Alacsony lábas 20 cm, 3,5 L, 2200-as széria

  • Cikkszám: 217120
  • 11 079 Ft (27 % áfával)


A termék kosárba helyezése nem jelent vásárlási kötelezettséget, pusztán a kalkulációt segíti.

Kapcsolódó termékek

Fedő 20 cm, 2200-as széria

Fedő 20 cm, 2200-as széria

18/10-es rozsdamentes acélból készült nagy konyhai edényre való fedő, selyemfényű, átm. 20 cm. &nbs..

3 645 Ft Nettó ár: 2 870 Ft

Cégünk nagykereskedés, ezért gyűjtő csomagolást nem bontunk meg.  Az általunk forgalomba hozott termékek HORECA QUALITY minőségűek. Kiszolgálás csak adószámmal rendelkező intézményeknek, vállalkozásoknak lehetséges.