Hunnia Kristály Kft. Webáruháza

A VENDÉGLÁTÓ ELLÁTÓ, ALAPÍTVA 1994-ben

18/10-es rozsdamentes acélból készült alacsony fazék szendvics talppal, tükörfényű peremmel, selyemfényű palásttal, 24 L, belső átm. 34 cm, talp átm. 33 cm, magassága 28 cm.10 év csere garanciával, a számla kiállításának dátumától!

Mint minden nagy konyhai edény ez is szendvicstalppal készül. Erre azért van szükség, mert a rozsdamentes acél nem jó hővezető és emiatt alumíniummal kombinálják, melynek kiváló a hővezető képessége. A szendvicstalp felépítése a következő: egy réteg rozsdamentes acél lemez melyet egy réteg alumínium lemez követ és ezt többszörözik. Ennek az lesz az eredménye, hogy egy kiváló hővezető, rétegezett egységet kapunk. Minél több réteget helyezünk egymásra, annál egyenletesebb lesz a hőeloszlás és a hőátadás.Ennek a nagy konyhai edénynek is IMPACT technológiával készül a szendvicstalpa . A nagykonyhai edény talpa szobahőmérsékleten homorú, főzés közben kiegyenesedik és a legnagyobb felületi érintkezést biztosítja a tűzhellyel. Miután az edény talpa és oldala hő hatására együtt mozog a talpleválás esélye nagyon csekély. A nagy konyhai  edények a következő felhasználásokra alkalmasak : gáztűzhelyen, indukciós tűzhelyen, elektromos tűzhelyen, kerámia lapos tűzhelyen.Erre a nagykonyhai edényre is 10 év csere garanciát vállalunk.

új vélemény

Note: HTML kód nem iileszthető be!
    Rossz           Kiváló

Alacsony fazék 34 cm, 24 L, 2200-as széria

  • Cikkszám: 233134
  • 40 117 Ft (27 % áfával)


A termék kosárba helyezése nem jelent vásárlási kötelezettséget, pusztán a kalkulációt segíti.

Kapcsolódó termékek

Fedő 34 cm, 2200-as széria

Fedő 34 cm, 2200-as széria

18/10-es rozsdamentes acélból készült fedő, selyemfényű, átm. 34 cm.     A fedők..

9 522 Ft Nettó ár: 7 498 Ft

Cégünk nagykereskedés, ezért gyűjtő csomagolást nem bontunk meg.  Az általunk forgalomba hozott termékek HORECA QUALITY minőségűek. Kiszolgálás csak adószámmal rendelkező intézményeknek, vállalkozásoknak lehetséges.