Hunnia Kristály Kft. Webáruháza

A VENDÉGLÁTÓ ELLÁTÓ, ALAPÍTVA 1994-ben

18/10-es rozsdamentes acélból készült alacsony fazék szendvics talppal, tükörfényű peremmel, selyemfényű palásttal, 20 L, belső átm. 32 cm, talp átm. 31 cm, magassága 27 cm.10 év csere garanciával, a számla kiállításának dátumától!

Ez a nagykonyhai edény is szendvicstalppal készül. Miért van erre szükség ? Mert a rozsdamentes acél nem jó hővezető és emiatt alumíniummal kombinálják, melynek kiváló a hővezető képessége. A szendvicstalp felépítése a következő: egy réteg rozsdamentes acél lemez melyet egy réteg alumínium lemez követ és ezt többszörözik. Ennek az lesz az eredménye, hogy egy kiváló hővezető, rétegezett egységet kapunk. Minél több réteget helyezünk egymásra, annál egyenletesebb lesz a hőeloszlás és a hőátadás.Ráadásul ennek a nagykonyhai edénynek a szendvicstalpa IMPACT technológiával készül. A nagy koynahi edény talpa szobahőmérsékleten homorú, főzés közben kiegyenesedik és a legnagyobb felületi érintkezést biztosítja a tűzhellyel. Miután az edény talpa és oldala hő hatására együtt diletál, a talpleválás esélye nagyon csekély. Ezt a nagykonyhai edényt a következő felhasználásokra tervezték : gáztűzhelyen, indukciós tűzhelyen, elektromos tűzhelyen, kerámia lapos tűzhelyen. Ezek a nagykonyhai edények profi minőségiek ezért 10 év csere garanciát vállalunk rá.

új vélemény

Note: HTML kód nem iileszthető be!
    Rossz           Kiváló

Alacsony fazék 32 cm, 20 L, 2200-as széria

  • Cikkszám: 233132
  • 34 385 Ft (27 % áfával)


A termék kosárba helyezése nem jelent vásárlási kötelezettséget, pusztán a kalkulációt segíti.

Kapcsolódó termékek

Fedő 32 cm, 2200-as széria

Fedő 32 cm, 2200-as széria

18/10-es rozsdamentes acélból készült nagy konyhai edényre való fedő, selyemfényű, átm. 32 cm. &nbs..

8 739 Ft Nettó ár: 6 881 Ft

Cégünk nagykereskedés, ezért gyűjtő csomagolást nem bontunk meg.  Az általunk forgalomba hozott termékek HORECA QUALITY minőségűek. Kiszolgálás csak adószámmal rendelkező intézményeknek, vállalkozásoknak lehetséges.