Hunnia Kristály Kft. Webáruháza

A VENDÉGLÁTÓ ELLÁTÓ, ALAPÍTVA 1994-ben

18/10-es nemes acélból készült alacsony fazék szendvics talppal, tükörfényű peremmel, selyemfényű palásttal, 12 L, belső átm. 26 cm, talp átm. 25 cm, magassága 24 cm.10 év csere garanciával, a számla kiállításának dátumától!

A nagykonyhai alacsony fazék szendvicstalppal készül. Erre azért van szükség, mert a rozsdamentes acél nem jó hővezető és emiatt alumíniummal kombinálják, melynek kiváló a hővezető képessége. A szendvicstalp felépítése a következő: egy réteg rozsdamentes acél lemez melyet egy réteg alumínium lemez követ és ezt többszörözik. Ennek az lesz az eredménye, hogy egy kiváló hővezető, rétegezett egységet kapunk. Minél több réteget helyezünk egymásra, annál egyenletesebb lesz a hőeloszlás és a hőátadás.Ez a nagykonyhai edény is szendvics talpal azaz IMPACT technológiával készül. A nagy konyhai edény talpa szobahőmérsékleten homorú, főzés közben kiegyenesedik és a legnagyobb felületi érintkezést biztosítja a tűzhellyel. Miután a nagy konyhai edény talpa és oldala hő hatására együtt diletál, a talpleválás esélye nagyon csekély.Mint minden nagykonyhai edény ez is a következő felhasználásokra alkalmas: gáztűzhelyen, indukciós tűzhelyen, elektromos tűzhelyen, kerámia lapos tűzhelyen. HACCP kompatibilis nagy konyhai edény ! Mint minden nagykonyhai edényre erre is 10 év csere garanciát vállalunk !

új vélemény

Note: HTML kód nem iileszthető be!
    Rossz           Kiváló

Alacsony fazék 26 cm, 12 L, 2200-as széria

  • Cikkszám: 233126
  • 20 677 Ft (27 % áfával)


A termék kosárba helyezése nem jelent vásárlási kötelezettséget, pusztán a kalkulációt segíti.

Kapcsolódó termékek

Fedő 26 cm, 2200-as széria

Fedő 26 cm, 2200-as széria

18/10-es nemes acélból készült nagy-konyhai edényre való fedő, selyemfényű, átm. 26 cm.   ..

4 870 Ft Nettó ár: 3 835 Ft

Cégünk nagykereskedés, ezért gyűjtő csomagolást nem bontunk meg.  Az általunk forgalomba hozott termékek HORECA QUALITY minőségűek. Kiszolgálás csak adószámmal rendelkező intézményeknek, vállalkozásoknak lehetséges.